fredag 9. november 2012

Vincent 6 år!!!Fineste Vincent gutten vår - 6 år!!! HURRA
I dag er den store dagen her, som Vincent har spurt etter siden sommeren. Endelig er Vincent også 6 år!!
GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN gutten vår! Vi er så uendelig masse glade i deg! Og vi er så utrolig stolte av deg. Du er en flott, klok, høflig og morsom gutt, som hver dag gir mamma og pappa en herlig blanding av glede, håp, frustrasjon og sinne! Lykken er å ha en Vincent akkurat som deg!

Vincent bare et par dager gammel.

Det er utrolig å tenke på at det er seks år siden den lille store perfekte gutten våres kom til verden. Seks år har gått siden han lå der så fersk og varm og skjønn med litt gulsot og høye skrik! Vi var famlende og usikre førstegangsforeldre men med hjerter som var fylt til randen av kjærlighet til dette lille vesenet. Og nå er han altså seks år, super-omtenksom storebror til to og skolegutt som både leser og skriver. Det har vært en fantastisk reise så langt, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Dagen startet med en vakker soloppgang, etterfulgt av sang, lys, kaker og pakker på senga. Lang morgen og lang frokost, siden det var skolefri. Tur med mormor og moffa og Emrik til Underwaterworld. Lek hjemme med alle de fine nye gavene. Et lite besøk hos Henrik, nabogutt. Pizza og Sushi til middag. Godteri og Eple til barneTV. Masse hyggelige hilsner, meldinger, telefoner og brev! Jammen stas å bli seks år!!!


Soloppgangen i dag var vakker

Lys, kaker, kjeks og jordbær på senga

6 år!!

Mormor, moffa og Lucia er med på feiringen

Gutta boys!

Masse pakker

Hva kan dette være mon tro?

Mye morro man kan ha med et par kopper

Enda mere pakker

Vincent bader i alle gavene, heldig grisen


1 kommentar:

  1. Grattulerer med 6 ÅRSdagen ,flotte snille Vincent . Det var en glede og få tegne og leke med deg ,når vi traff deg i pappas 40års dag i Kongsberg. De beste ønsker til deg, og lykke til på skolen frammover. Happy Days og klem fra Are, Cathrine , Oskar (8 år) og Kristoffer ( 7 år ). Ps .gleder oss til og leke med deg når du kommer hjem.

    SvarSlett