tirsdag 25. desember 2012

Australia avreisedag


Sto opp 06:00, og ordnet det siste før vi tok en kjapp frokost. Hilde Bondal og familien skal låne leiligheten mens vi er borte og slik flightene var lagt opp rakk vi akkurat å se de i 15 minutter i leiligheten før vi måtte sette oss i taxi til flyplassen.
Fremme på flyplassen måtte vi pakke bilsetene i plast og teipe, guttas bilstoler ble ett kolli, mens Lucia kunne sjekke inn 10 Kilo så da ble hennes bilsete ett kolli også. Til sammen 2 store kofferter, 2 bilstol kolli, 1 reiseseng kolli og en håndbagasje per person, alt i alt et greit lass. Insjekk på Singapore Airlines var null problem, de pakket til og med inn stolene i mer plast for oss.
Vi rakk 15 minutter med Bondals & Friend før vi måtte reise, veeeldig hygelig

Litt kolli må vi ha med

Noen velger å låse koffertene før de er på båndet andre etter

Angry Birds fly, falt greit i smak hos gutta

En nydelig Astronautinne

Lucia følger med fra sidelinjen, hun drømmer nok om å kunne løpe sidenav storebrødrene sine

Julepyntet Changi Airport

Lekeplass på Changi Airport

Vi hadde alle seter på økonomi, men første rad etter business så vi fikk basinett til Lucia (som urokråka  ikke brukte veldig mye), god plass og bra service.
Gutta spiser julestrømper de fikk av Hilde og familien, Lucia har LITT lyst på kun også

Vil du se å gi meg den, den er jo rosa til og med

Papsen med gulljenta si

Merkelig at vi i det hele tatt rakk å ta bilde av dette, det varte ikke lenge :-)

Det beste er å sove hos mamma
Vel fremme i Perth etter henting av bagasje måtte vi gjennom en lukterunde med hund, den var visstnok ute etter matvarer og markerte på brødskivene vi hadde med oss i håndbagasjen. Jeg trodde det var en spøk først, men det er visst veldig strengt med innførsel av stort sett alt til Australia. Tenkte først jeg skulle slå an en spøk eller to ang. sandwitch dog eller noe lignende, men jeg holdt klokelig munn.

Julepyntet Perth International Airport

Vi var så heldige å få låne bil av min kamerat Håkon Jamtveit, han har en Nissan Patrol som jeg mistenker han har rigget for heftig terrengkjøring. Dette var jo den perfekte bilen for oss 5, trygg og fin og masse plass. Håkon hadde sendt melding om hvor bilen sto og hvor nøkkelen var gjemt. så da var det bare å ta airport shuttle til parkeringen med alt pikkpakket vårt.
Denne var det IKKE, noe jeg først skjønte eter å ha tafset på den på alle de rette stedene


Dette var imidlertid riktig bil og inlasting av pikkpakk er igang
Vi trodde alle vi bare skulle kjøre i noen minutter første dagen, men det viste seg å være 3 timers tur til Busselton. Ikke så glade barn som skjønte at vi måtte kjøre så langt etter en 5,5 timers flytur. Spiste middag på Mc Donalds i Bunbury på veien og var fremme klokken 19:30 på leilighetshotellet Busselton Grand Mercure. Alle barn i seng  til klokken 20:30 og ett sett utslitte foreldre som fulgte ikke langt etter.
Standardbildet fra Australia, men ganske morsomt allikevel

Solnedgang i bilen på siste strekket mor Busselton og første natt i Australia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar