mandag 31. desember 2012

Australia Dag 9, Caversham Wildlife Park & Hjemreise

Så var dagen kommet, Australia eventyret er over, men ikke før vi får skvist inn en siste stopp på "vei" til flyplassen.

Vi pakker kofferter og pikkpakk og laster inn i den trofaste Patrolen, deretter vinker vi farvel til Fremantle hvor vi har hatt det helt topp, vi elsker denne byen hele gjengen.

Caversham Wildlife Park hadde Jorid funnet frem til av bekjente og lest på nett, den ligger litt nord for Perth så vi kjørte 50 minutter nordover fra Fremantle. Godt og varmt i dag også, men det var bra oppmøte i parken allikevel. Vi kikket først på et show «Wombat & Friends» hvor vi fikk kikke på og ta på masse forskjellige dyr, deretter et «Farm show» som vi gikk midt i da det var samme innhold, men vesentlig dårligere enn shearing shed vi hadde vært på tidligere.
Mye info på en gang, godt det ikke er 90 sone

På vei inn

Gjennom hovedinngangen

Hvit kenguru unge får melk med tåteflaske, Lucia er misunnelig

Howdy mate

Carpet Python

Kenguru

Wombat, slækk type

Sjekk de fargene

Blue tongue lizard

Ugle av et slag

Frogmouth

Common Possum
Vi fikk også tid til å hilse på Koalaene og klappe de litt, det var det ikke mye fres i de gutta, satt og sov i buskene sine mens massevis av mennesker klapper og pratet, passe laidback dyreslag.
Vincent klapper

Emrik klapper

Det var også en innhegning hvor man kunne gå inn til kenguruene, og klappe de. Disse gutta var også passe slappe, det så ut som de synes det var litt i overkant varmt.
Slappe kengeruer i varmen, gutta klapper

Lucia klapper
Vi kjøpte med et par boomerangs vi skal gi til gutta i julegave fra nissen, det blir sikkert stas. Vincent var veldig interessert i hvordan man jaktet med disse pinnene og hvor man måtte treffe på kenguruen for at den skulle ta kvelden. Regner med at vi må finne oss en stor gressplen for å teste disse, gutta er nok ikke fornøyd med at de er til pynt.

Etter Caversham satt vi oss i bilen for siste biltur inn til Perth International Airport. Der var det wrapping av barnestoler og en laaaaang innsjekking, med trøbbel med utløpsdatoen på guttas pass, bagasje som måtte fraktes til andre bånd og bekreftede plasser som hadde blitt flyttet på, men som vi kranglet tilbake.

Vi hadde fått bestilt barnemenyer til gutta denne gangen så de fikk masse deilig mat (og godteri) og bøker med klistremerker, de hadde også ipad, tab og filmer så de synes nok det var helt greit å fly. Lucia sov litt, men så ville hun heller være våken og veldig veldig trøtt. Tilslutt holdt jeg henne fast til hun ga opp og da sovnet hun, ikke helt uten høylytte protester.

Ankomst Singapore og Changi er alltid en fornøyelse, effektivt og greit og vips satt vi i en taxi til Sescape på Sentosa.
Julestemning på Changi Airport Singapore
Jammen ble vi ikke ønsket velkommen tilbake til Changi med gratis kjærligheter

Gladgutt (påtatt gladhet)


Vincent mater Lucia i taxien hjem til Seascape

Emrik begynner å bli trøtt

Og vi to gleder oss til å komme hjem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar