torsdag 13. desember 2012

Barseltreff og Lucia-feiring

Til lunsj fikk vi besøk av Cecilie, Hedda og Silje, Kristin og Alexander. Det var siste barseltreff før jul og alle blir spredt for alle vinder: Maria og Theodor er jo allerede i Norge, Cecilie, Kristin og Alexander dra til Norge nå i kveld, Silje og Hedda drar til Thailand, mens vi setter kursen for Australia neste uke. Eva bakte deilige skinke og spinat snurrer til oss, og barna begynner virkelig å leke fint sammen, spesielt nå som Hedda og Alexander, som er 3 mnd yngre enn Lucia, har begynt å sitte, krabbe/krype og komme seg rundt.

Lucia, Alexander og Hedda

Lucia og Alexander

Hedda

Lucia

Lucia, Alexander og Hedda

Alexander og Lucia

Alexander søtnosen

Alexander gladlaksen

Hedda søtnosen

Alexander smiler og smiler

Kaos-bilde

Hedda, et søtt lite rådyr


Kokken sju dro vi til en kirke i Queensway. Der ble det samlet 300 svenske/norske til Lucia-feiring. Vår Lucia ble hjemme, siden det begynte såpass sent, men guttene var med og så et magisk Luciatog komme gående med hvite kjoler og lys i mørket. De sang en rekke Lucia og jule sanger før vi avsluttet med gløgg, Lussekatter, pepperkaker og pølser. Bildene ble (bittelitt) uklare fordi vi glemte å ta med blitzen til kamera!

Luciatoget sang julesanger

Lucia-toget


Alex tok guttene hjem og fikk de i seng, mens jeg kjørte Vegard og Cecilie til flyplassen. De drar hjem til Norge på juleferie nå i kveld, og vi får låne bilen deres i tre uker! Heldige oss!!!!


Bye bye bro

See you later alig8or

God tur hjem herr og fru Sæterlid + lille mini i magen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar