mandag 31. desember 2012

Bondal*s & Holmen feirer jul på Seascape

Da vi satte kursen mot Australia, kom familien Bondal & Mr. Holmen til Singapore for å feire jul. I en kort uke bodde de her på Seascape, utforsket Singapore, solet seg, slappet av og feiret jul. Her er et gjeste-blogg-innlegg fra deres uke i Singapore, skrevet av min kjære venn Hilde:

Tusen takk for en uforglemmelig ferie her hos dere!! Så mye å se og gjøre her at vi rakk ikke halvparten av det vi hadde valgt ut. Været har vært strålende så vi har slappa mye av ved poolen:)

Dette er vår ferieuke i Singapore:
Torsdag
ankomst og et herlig lite gjensyn med Heidenreich Bommen's før de dro kl 07.00 til flyplassen. Vi stod målløse igjen i verdens fineste leilighet i verdens flotteste omgivelser. Heldige er de som lever her:)!!Bading og soling ved bassenget og på Tanjong Beachclub. Og gåtur i verdens mest idylliske og kaksete nabolag;)


Buss til Vivo med middag på foodcourt.
En sliten men storfornøyd gjeng som slet med å holde seg våkne til kl ni:)

Fredag
Kjetil var i Little India og China town, vi møtte han senere på Orchard Road hvor det var skikkelig julekaos.Videre gikk vi ned River Gate, spiste på nydelig restaurant som het Verre.
Endte på Fulleron Hotel med taxi hjem derfra. Med en sjåfør som uffa seg og stønna hele veien og hadde mest lyst til å slippe å kjøre til Sentosa;)

Lørdag
Gåtur til Silosa Beach. Shopping på surfebutikken der for alle mann. Pappa og kjetil dro med taxi og handlet inn godt kjøtt hos Alex's faste slakter Huberts Butchery.
Jorid hadde booket bord til oss på Marina Bay Sands. Opplevelse både utsikts- og matmessig. Avslutta med casino. Taxisjåfør hjem med tikks;) satt og rista og stønna og smurte nakken med tigerbalsam hundre ganger på vei hjem;)Søndag
Rolig dag ved bassenget. Shopping på Vivo. Grilling på terassen på kvelden.


Mandag
Julaften. Leiligheten var så utrolig fint pynta til jul:):)Kjetil surfa på Siloso Beach. Shopping på Ion på Orchard Road med t-banen.
Fantastisk julemiddag som i år bestod i spansk indrefilet med bacon, hjemmelaget potetstappe og grønnsaker. Drinker på terassen resten av natta:)Tirsdag
Buss til Vivo, Bordwalk til Seaworld som var helt rått:) derfra skytrain til Beach station og Kjetil og Kjell-A testet iFly, hvor man fikk fly i vindtunnel.. Middag på spansk tapasrestaurant. Helt nydelig mat.Onsdag som ble siste dagen, (flaks var det at vi kom oss på rett fly da vi alle var sikre på at flyet gikk torsdag og det gjorde det også men kl 01.05 natt til torsdag, hadde ikke Jorid bedt oss sjekke billetten hadde vi blitt værende en stund til)
Pakking, siste bading og Mustafa kjøpesenteret i Little India.

Vi har virkelig hatt den beste ferien!! Neste gang ses vi i Norge!! Hurra<3!!

Takk igjen
Tor Geir, Elsie, Kjetil, Kjell-Arne og Hilde
< 3 <3 <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar