lørdag 15. desember 2012

Enda litt mer pepperkakebaking

Lørdag hadde vi invitert Emrik sin bestevenn og klassekamerat Aleksander, hans storebrpr Nicolai, mamma Anna og pappa Thor-Erling, samt Elisabeth, Jostein, Jakob og Jonathan på pepperkakebaking hjemme hos oss. Vi spiste først julebrød til lunsj, og så satt vi i gang med storproduksjon av pepperkaker. Barna gikk ganske raskt lei og ville heller leke/rasere huset:), så ta tok vi voksne over. Etter at alle pepperkakene var stekt var det tid for pynting. Vi hadde nonstop, seigmenn, m&m, gummislanger og annet snask til å pynte med. En hyggelig, klissete og morsom dag for store og små! Men igrunn greit det er et år til neste pepperkakebaking!

Familien Westelius-Hansson i full sving

Vincent, Emrik, Emilie og Jakob

Jonathan får litt hjelp av mamma Elisabeth

Jostein gleder seg til å snart få en liten baby i hus

Forskjell i fargen på Ikea sin og hjemmelaget pepperkakedeig

Lucia er fornøyd så lenge hun får sitte på armen

Papsen hjelper Emriken litt

Elisabeth med guttene sine

Kjempe produksjon rundt bordet

Resultatet - klar for pynting

Høygravide Elisabeth (termin om 2 uker) lager glasur av eggehvitte og melis

Thor-Erling pisker den andre bollen med glasur

Er det lov å prøvesmake pynten mon tro?

Vincent holder tunga rett i munnen

Små og store hjelper til

Aleksander

Jakob, Anna og Lucia

Mange kokker, mye kliss

Pynte pynte pytne

Dugnadsgjengen

Det pyntes og smakes på høyt nivå!


Vi var helt skutt da kvelden kom, guttene spiste 3 og 4 pølser hver til middag, før de koste seg med godteri og 2 episoder av Julekongen. Luca sluknet klokken halv sju etter en dag med mange inntrykk. 

Papsen er tett som en potte (nesa) så han la seg tidlig, mens det endelig passet tidsmessig i forhold til tidsforskjellen mellom Norge og Europa å se håneballkamp direkte på TV2 for mamsen. Det var ekte førjulslykke, spesielt når Norge knuste Ungarn med 10 mål!! 

15. Desember var det også 12 år siden mamsen møtte papsen på et visst KM julebord med filming under bordet og klining på loftet. Jada, sånn kan det gå! Tolv år etter bor vi i Singapore, er gift og har tre små trollunger! Heldige oss!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar