onsdag 12. desember 2012

Travel Tirsdag

Tirsdag var en travel og opplevelsesrik dag.
Den begynte at jeg kjørte Eva og Lucia bort til et annet leilighetskompleks her på Sentosa, kalt the Coast. Der bor Anna (som er 11mnd) sammen med mamman og pappan sin. Eva og Lucia hadde playdate med Anna og maiden deres Fritzie, samt 8 andre barn på samme alder. De møttes i function room på the coast og lekte et par timer på formiddagen. I mens måtte jeg dra til OFS og hjelpe klassen til Emrik da de hadde Library (Bibliotek). Det er alltid like koselig å være med i klassen til Emrik. Barna er så søte og høflige og lærerne er veldig hyggelige. Emrik begynner å bli vant til at jeg er der og hjelper til innimellom, så han begynner ikke lenger å gråte når jeg må dra.

Bibliotkes styreren leser bok om julenissen, og barna følger spent med
Deretter bar det rett ned til Seascape hvor Anne Marit hadde invitert oss norske damene som bor på Seascape til lunsj. Anne MArit kunne by på ost, kjeks, sushi og frukt. Deilig! Og veldig hyggelig! Flotte norske damer som bor på Seascape altså, ingen tvil om det.

Anne Marit disker opp med deilig lunsj

Anne Helene, Lene og jeg nyter lunsjen ute på terassen

Da guttene var hjemme fra skolen, måtte vi forte oss å gjøre litt lekser og skifte. For klokka seks skulle vi møte papsen, Jostein, Elisabeth, Jakob og Jonathan til middag på Chili's på Tanglin Mall for deretter å se snøen dale ned utenfor Tanglin Mall. Dette er fast hver kveld klokken 19:45 hele desember, og er stor stas for barna (og de voksne som lengter hjem til snøen:)). Det så litt mørkt ut en periode, for snø-showet er væravhengig, og da vi satt på Chili's og spiste middag øste det ned utenfor med voldsomt regn. Heldigvis klarnet det opp akkurat i tide, og skumkanonene som spyr ut skum (ser ut som snø) ble satt på full guffe!!

Gutta boys nede i parkeringskjelleren

Slutter det å regne snart mon tro?

Jonathan, Jakob og Jostein spiser middag
og venter på at klokka skal bli kvert på åtte

Endelig begynner det å snø

Hurra

Emriken

La det snø la det snø la det snø

Familiebilde ++

Familiebilde2 ++

Jakob

Juletreet utenfor Tanglin Mall

Kjærstepar i gamledar

Ser ut som Emrik fryser

Snø-festen blir tilslutt et eneste stort skumparty


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar