fredag 4. januar 2013

Endelig...

Fredag var dagen da Eva skulle komme hjem. I nesten 4 uker har hun hatt juleferie hjemme på Fillipinene. Hun hadde ikke sett familien sin på 2 år (!) da hun dro! Fikk dette bildet av henne under ferien, som viser Eva med mann, 7 barn og et barnebarn.

Eva omringet av sine nærmeste.
Alle barna har navn som begynner på J.
Barnebarnet heter Alexander.

Vi startet dagen med frokost, husmorsyssler (hadde bestemt meg for at leiligheten skulle være ryddig, klesvask unnagjort, senger redd, ingen oppvask osv når Eva kom hjem) og litt bollebaking.

Frokost-tid

Lucia har fått ny kopp til jul.
Veldig stas med druer oppi!
hmmm, er det noen flere druer igjen mon tro?

Morgenkåpe-mafiaen rydder ut av oppvaskmaskinen.
Vincent er forograf


Guttene triller ball med lillesøster


Til barnas store glede kom det jammen meg en pakke på døra også, fra tante Tove i England.
Det viste seg å være julegaver som ikke hadde kommet frem i tide. Tusen takk!!

Morro med pakke i posten

Tusen takk Tante Tove:)Etter Lucia sin formiddags-blund kom våre naboer Anne Helene og Henrik bort på besøk. Guttene spilte Lego Star Wars, mens Anne Helene og jeg skravlet og fikk fortalt om hverandres jul. De feiret julen hjemme i Norge!
Lucia på armen til Anne Helene

Gutta spiller Lego Star Wars.
Mamsen må passe på at Emrik også får spille.
Ikke alltid like lett å ha en storebror som overstyrer noen ganger.


Klokken tre kjørt vi til Changi for å plukke opp Eva. Må innrømme at jeg var litt spent på om hun ville dukke opp. Eva virker veldig ordentlig, ryddig og pålitelig, men man vet jo aldri helt, og hører om maider som ikke kommer tilbake igjen etter ferien av ulike årsaker. Hadde også sendt henne en melding på facebook uten å få svar. Heldigvis kom hun smilene mot oss og guttene løp mot henne å ga henne klemmer. Veldig koselig å se henne igjen.

Guttene venter i spenning. Lucia drikker en smoothie.

Vincent tar bilde av mamsen og Lucia

Kos med koseklur

Vincent har tegnet seg i ansiktet og er indianer, med hogg-tenner

Endelig var Eva på plass igjen:)


Tilbake igjen på Seascape tok det ikke lang tid før papsen kom hjem, han hadde vært på Changi og henten Vegard og Cecilie som landet en time senere enn Eva. Veldig godt å se de igjen også, fint å ha "back in town". Papsen var i ekstase over å ha fått jaktutstyret sitt i hus (se forrige innlegg). Syntes synd på Vegard som måtte forville seg ned i den overfylte kjelleren våres, han vet nok ikke hva han sa ja til, men han får vel sin lønn i himmelen eller noe sånt, snilleste Vegard!


Badetid. Emrik passer på lillesøster

Lucia koser med Cecilie


Lucia var helt i ekstase på kvelden. Usikker på om det var fordi Eva var tilbake eller om det var Vegard og Cecilie, kanskje litt begge deler. Mye oppmerksomhet. I tillegg er Lucia blitt veldig ivrig på å gå, hun slipper seg og tar både et og to skritt før hun detter på rompa. Her går det unna, snart løper hun vel etter storebrødrene sine og blir den irriterende lillesøsteren de aldri kommer unna, hehe.

Fredagen ble avsluttet med reker (frosne), vin (chablis), øl (pure blond), noen telefonsamtaler (Snorre, mamma/tante Tove og KK) før vi så litt på TV (Suits, en serie som anbefales og hovedrolleinnhaveren er skremmende lik Thomas Realfsen!)
GOD HELG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar