torsdag 28. februar 2013

En innholdsrik onsdag

Onsdagen var en dag med mange aktiviteter. For det første måtte jeg til OFS for n'te gang de siste ukene. Denne gangen var det åpen klasse for Emrik og foreldre kunne komme å være tilskuer i en time. Jeg hadde signet opp for musikk-time og Hermann ble også med.


Så spreller vi litt med bena

Så danser vi litt

Så trommer vi litt

Didrik og Emrik

De tre musketerer: Didrik, Emrik og Aleksander
Deretter satte vi oss i taxi og hentet Lucia på Seascape for å dra videre til barseltreff hos Silje på Reflections. Da vi kjørte ned i parkeringskjelleren på Seascape, så jeg en rotte! ÆSJ! Skulle ønske jeg levde lykkelig uvitende om den! Vi fikk servert deilig lunsj hos Silje og de små trolla fikk leket litt. Hermann var tålmodig som få, og pratet og lekte så godt han kunne! Syntes litt synd på han, er vel ikke akkurat 14 år gamle gutter sin store drøm å henge ut på barseltreff, men han tok det med fatning og et smil:)

Tre små snupper i lyserosa...

som ser på Drømmehagen, så vi voksne får litt matro:)

Lunsjbordet: Hermann, Lucia, Aina, Maria, Theo og Silje
Stakkars Hermann:)

Ser dere vinduspusseren. Bildet er tatt fra 25. etg.
Vi rakk akkurat hjem i tide til å ta imot guttene da de kom hjem med skolebussen. Som vanlig var det tid til litt snack-spising, lekser og lek før middag.
Eva lagde en veldig god middag som jeg også anbefaler (man får vel spre det glade budskap, så lenge det er noe å spre:)) http://kristinsmiddagstips.blogspot.sg/2012/08/stekt-laks-med-eplesalat-bakte.html

Lekser på PC: cool math games heter siden.

Storebror må lese to bøker hver dag og leser gjerne for lillebror

Ettermiddagskos
Onsdag kveld var det igjen klart for treff med de norske damene som bor på Sentosa. Denne gangen møttes vi neste 20 stk på Brussel Sprouts på marinaen her på Sentosa. En veldig hyggelig kveld!

En hyggelig gjeng med norske damer i alle aldre

Gratinerte blåskjell Provance Style
Hermann ble med Alexander på tennis-trening og fikk en liten instruksjon av coach Fadil. Det var visst ikke fullt så lett som det så ut som:)

Sånn her gjør du:)
Bare slå ballen!

Tennis-boy med Fadil i bakgrunnen


Erik og Vegard er slitne etter dagens økt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar