tirsdag 12. februar 2013

Folk!

Jeg slutter aldri å overraskes over hvor mye folk det er her i Singapore. Overalt og alltid! Uansett hvor vi velger å dra og når vi velger å dra dit er det pakket med folk og biler, kø, trafikk og kaos. Og det blir man faktisk drit lei! Det er kanskje ikke så rart, for Singapore er visst på str med Kongsberg Kommune og antall innbyggere her er 5 millioner, så det sier seg jo selv at det er litt trangt om plassen!

Mandag var det public holiday her, hvilket betydde at papsen, Vincent og Emrik hadde fri. Vi bestemte oss for å dra til Presidentpalasset Istana, som er åpent for publikum bare en gang i året. Vi var ikke de eneste som hadde tenkt den tanken, og en kø som gikk rundt kvartalet skremte oss så mye at vi bare kjørte derifra!
Guttene maste om Underwaterworld for n'te gang, og snille/dumme som vi var ga vi etter. Vi var heller ikke de eneste som hadde tenkt den tanken! Så vi gikk rundt i akvariumet sammen med en haug med andre folk, tett i tett, svettelukten stod i rommet!


The future's so bright, we got to wear shades!


Vakker påfugl


Underwater World for n'te gang!


Fiske-klapping
Lucia syntes det var stas


Vincent er ikke redd fisker


Se der!


Vincent mater rokker, nesten hele hånda forsvant inni munnen dens.


En skilpadde på tur


Selvlysende maneter


Lunsj nede på stranda og litt tusling rundt der, før det var best å komme seg hjem. Da var alle parkeringshusene fylt til randen på hele sentosa, det var veisperringer og øya var mer elelr midre stengt! Tydeligvis er det best å holde seg hjemme på sånne offentlige fridager!


Emrik og Lucia på strandpromenaden


Vincent på Siloso Beach
Fint å ha ei hand å holde i


Mange som vil leie LuciaPå kvelden fikk vi besøk av to indiske kollegaer av Alex, Saranya og Charles. De er i slutten av 20 årene og venter sitt første barn i mai. Begge jobber på KM. Det var veldig interessant å tilbringe en ettermiddag/kveld med de. Vi lærte mye om deres tro og kultur. Fasinerende hvor store kulturforskjeller det er mellom India og Norge og alikevel kan vi sitte å skravle å ha en hyggelig kveld.


SaranyaCharles

Vakker solnedgang på Sentosa.
Det var som om himmelen stod i brann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar