torsdag 21. februar 2013

Fugitive

Bank i bordet, men vi har så langt vært svært skånet for sykdom siden vi flyttet til Singapore.
I et par dager nå har Lucia hatt rødt utslett på hele kroppen. Syntes ikke det lignet så veldig på røde hunder, hvertfall ikke sånn det så ut da Vincent hadde det. Men man vet jo aldri, og siden vi hadde invitert til barseltreff i dag, tok vi en kjapp tur til legen først for å sjekke at hva Lucia har ikke er smittsomt.
Hun ble satt rett inn på et eget rom hvor det stor "Isolation". I fare for å smitte andre, måtte vi være der helt til legen kom. Lucia prøvde flere ganger å rømme, dokumentert ved bildet under.


The cutest little fugitive

For en uke siden var Lucia hos samme lege på 1-års kontroll hvor hun også fikk to vaksiner. Dette satt tydeligvis friskt i minnet, for da hun så Dr Leo Hamilton satte hun i å skrike og ga seg ikke før han hadde forlatt rommet 5 minutter senere. Jeg er ikke sikker på at jeg fikk med meg alt han sa, pga skrikingen til Lucia, men det var hvertfall ikke smittsomt hva hun hadde. Enten var det varmeutslett eller så var det et utslett forårsaket av virus. Uansett, kunne vi reise hjem og tilbringe dagen med Maria & Theodor og Kristin & Aleksander som planlagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar