mandag 18. februar 2013

Operasjon Park

Vi begynner å bli ganske så lei av underwaterworld, dyrepark, fuglepark, vannland osv. Så nå har vi startet "operasjon park" og da mener vi offentlige parkanlegg, som er gratis å bruke og som ligger spredt rund i hele Singapore.

Lørdag morgen etter frokost, dro vi til West Coast Park. Det er et digert parkanlegg som ligger rett ved havet. Det er fine gangstier til å sykle og trille vogn på, det er lekeapparater, klatrestativer, gressplener osv osv. Vi hadde en fin formiddag der, hvor guttene leide gocarts, mens vi jentene trillet rundt for å få Lucia til å sove, uten hell!


Vi koste oss i overskyet vær helt til vi ble gjort oppmerksom på at bursdagen til nabo-jenta Linn Emilie ikke var klokken ett men tolv! Så da var et bare å haste hjem og få på kostymene, siden det var en utkledningsbursdag!


Lynet McQueen og Spiderman klar for 7-års dag


To trøtte typer - og det FØR festen har startet


Linn Emilie i rosa er bursdagsbarnet
Guttene samlet seg raskt i sofaen


Deilig matbord


Lille skjønningen


Trylleshow


Jeg fikk skravlet med søte Trine i noen timer:)


Flere triks
 

Linn Emilie er med og tryller frem en kanin


Og jammen kom det fem en due også
Get the party started


Alle barna fikk ta bilde med dyrene etter showet


Barbie kake må ekte prinsesser ha
(det vet vi alt om takket være Mr. Sæterlid!)


Det var en vellykket bursdag med masse barn, mat, kaker og ikke minst tryllekunstner med levende dyr! Stor stas for både små og store. Imens jeg var med guttene i bursdag, tok Papsen og Lucia en tur til Dempsey Hill for å besøke slakteren (papsen sin favoritt butikk) og se på stuebord, som vi håper å finne her nede før vi flytter hjem!


Kos med papsen og rosiner


På kvelden fikk vi middagsbesøk av Hedda, Silje og Joachim (han er FMC) som var invitert på 3-retters middag. På menyen stod det parma-ruller med chevre og mangochutney servert med parmesan chips til forrett. Indrefilet med gåselever og rødvinssky til hovedrett og Mojito Sorbet til dessert! En hyggelig kveld!


Hedda og Lucia tok et bad i badekaret sammen før leggetid


Joachim og Silje


Kokken 


yummi hovedrett
Operasjon Park fortsatte på søndag. Selv i regnværet. Vi hadde fått tips om at Upper Pierce Reservoir skulle være fint. Reservoarene som ligger spredt rundt i Singapore er drikkevannskilder for landet. Vel fremme fant vi rask ut at det var en bomtur. En liten bru var alt som kunne sparkesykles over. Ellers bare noen gressplener å raste på blandt de ville apene som fløy rundt der.


Grått vær. Gutta forran den ene brua de kunne sparkesykle på


Drikkevann


Grønn jungel


Paps leder


Lucia griner


raste-plasser
 Vi dro raskt derifra og stoppet heller i en park vi kjørte forbi på veien til reservoaret. Den heter Bushan Ang Mo Kio Park og anbefales virkelig! En utrolig fin park med små innsjøer og broer, fine asfalterte gangstier, store lekeplasser, ryddig, rent og pent uten noen særlig folk! (Det kan jo ha noe å si at det regnet! men papsen insisterte: ut på tur aldri sur! Selv uten regntøy!)


Kart over parkenSmå søte broer


Fin lekeplass #1


Fin lekeplass #2


Fin lekeplass #3


Sparkesykkel er gøy


Fin lekeplass #4


Yummi jorbær


En liten rast under tak i regnværet


Hmmmm


Jordbær er godt


Får jeg en til hver så snill?
Kjekk kar #1


Kjekk kar #2


Skrubbsultne stoppet vi på en lokal sjappe nede i South Buena Vista med gule plaststoler. Mye folk, god mat. Deilig med noe lokalt til en forandring!


Våt og sliten gutt i bilen
Må man tisse så må man tisse


gul drikke - gule stoler
Nevnte vi de gule stolene?


Til middag fikk vi besøk av Pande-Rolfsen: Nils-Erik, Therese, Julie, Noah og Leon. Guttene lekte, vi voksne skravlet og hjemmeplaget pizza laget av meg (det var lenge sisen sist jeg bakte pizza) ble servert!

To stk kaputte foreldre på sofaen på kvelden, klare for hverdag med jobb/skole og barnehage igjen dagen etter!

1 kommentar:

  1. Hei, dere burde ta en tur til Chinese garden :)

    SvarSlett