mandag 4. mars 2013

Bubbles and Birthday in Bangkok

Endelig, turen ble bestilt i desember og nå var dagen kommet for årets jentetur.
Jeg ble hentet med taxi kl seks på morgenen, og nei, jeg bråkte ikke så mye som Alexander skal ha det til! Glidlåsen på kofferten ble lukket en gang! og ikke et eneste lys på soverommet ble skrudd på!
Halv sju møtte jeg tre morgenfriske jenter på Changi, som alle var klare for et par dager uten mann og barn!
Innsjekkingen gikk lekende og lett og det samme gjorde flyturen.


Silje, Maria og Kristin klar for jentetur til Bangkok!
Frokost på Starbucks

Kristin leser fag på flyet stakkars

Vi tre andre klare for take-off

Etter tips fra kjente hadde vi booket suite på Banyon Tree i Bangkok, og det var ganske så fantastisk. Vi ble bedt om å ta heisen opp til 19 etg for at innsjekkingen skulle være litt mer behagelig. Der var det velkomsdrink, blomsterbånd rundt armen,og smilende betjening. Det viste seg at det i loungen der også var gratis drikke (med og uten alkohol), gtratis skulder- og nakke-massasje, frokost, kanapeer og snacks gjennom hele dagen! Fant fort ut at jeg kunne vende meg raskt til slikt et suite-liv:)
Suiten var flott, stor stue og kjøkken, to soverom og to bad! Masse boltre-plass.

Dette var strengt forbudt i taxien til hotellet!

Velkomstdrink i "Suite-innsjekkingen" i 19 etg

Deilig å være fremme

Silje tester ut chaiselongen

Double bed

Digg bad

Plass til mange her


Maria ringer hjem

Vi fikk utdelt friske blomster-armbånd!


Vi pakket kjapt ut og var sultne som få! Vi tok derfor en kjapp "snack & sprudel" i loungen før vi tok taxi til en restaurant, som vi også hadde fått anbefalt, som heter "Cabbage & Condoms". Foruten at det er en koselig hage-restaurant med deilig lokal mat, jobber C&C med seksual undervisning og bekjempelse av HIV og AIDS blandt de lokale. Fint å bidra litt til samfunnet når vi kan!

Snack og Sprudel i Loungen

Bangkok

Halleluja

Cabbages & Condoms

søtnoser

jeg elsker tahilandsk mat

koselig steming i hagen på restauranten

Yeah

Alle må ta med seg en kondom på vei ut, isteden for en mint-drops

En liten butikk med all slags mulig rart 

På vei ut av restauranten
Shopping stod høyt på lista over gjøremål mens vi var på tur, så vi dro til Paragon, et kjøpesenter med masse folk og masse butikker som Zara og HM og akkurat som alle kjøpesenterne vi allerede har i Singapore! Noen små innkjøp før vi dro hjem for å gjøre oss klare til kveldens middag på Face.

Maria har følgende i veska: Kondom, telefon, penn og lipgloss

Shoppingsenter
Vin og godis til lørdagskvelden da det er forbud
mot alkohol servering etter klokken seks på kvelden pga valg!


damene klare for å komme seg hjem

Tuk tuk tilbake til hotellet


Det er bare å holde seg fast!

Morgenkåper og rosevin mens vi ordner oss for kvelden

Snasen dame #1

Skål fra snasen dame #2
Face var en utrolig flott restaurant i lokaler som så ut som et gammlet tempel laget i tre. Helt nydelig mat, god service og alt var bare fryd og gammen.

Kristin

Silje

Maria

Jorid

Firkløveret

Tre glass må man ha: drink, vin og vann
Vi bestilte litt av hvert og delte broderlig


Drink-damene tar en drink-skål

Utrolig koselig atmosfære på Face#1

Utrolig koselig atmosfære på Face#2
Utrolig koselig atmosfære på Face#3

På gjensyn


Kristin og apene

Kvelden ble avsluttet på takterassen på hotellet vårt. Moon Bar har spektakulær utsikt og deilige drinker!
Stup trøtte og hjem i seng til klokka ett! Sånn er det med fornuftige småbarnsmldre på tur, blir aldri helt hæla i taket, men utrolig koselig fordet!

Posing in the stairs

On top of the world

litt kusnt

bar og restaurant høyt høyt der oppe

kult sted

nice view#1

nice view#2

Silje

Thailandsk snack

Måtte ha lommelykt for å lese menyen

Cosmopolitan

Best å holde seg fast
Jeg ble vekket med sang på senga klokken ni! Så morro ha bursdag:) Det elsker jeg nesten like mye som jul! Meldingen strømmet inn jevn og trutt hele dagenm,både på telefon og facebook og instagram! Vi spiste frokost og la oss deretter noen timer ved hotellets basseng for å få litt farge. ved tolv tiden stakk vi ned på rommet for å ordne oss litt.
Basseng med utsikt

røde tær

sol-hungrige damer

Kristin
Plutselig ringte det på døra og da jeg åpnet, kom en kelner inn med 4 champagneglass, sprudelwasser og sjokolade fondue med oppskåret frukt! Hvilken overraskelse, og så koselig! Tusen takk søte Silje, Kristin og Maria! etter et par glass med bobler, gikk vi opp i loungen i 19 etg og drakk et par glass til, sammen med litt små-mat. Jeg prøvde meg på en lokal Papaya salat med chillig og cashewnøtter - deilige smaker, men litt i sterkeste laget!

Suprise!!! 
Morro med bursdag!!!
Maria sjenker til bursdagsbarnet

Litt deilig kald sprudel


Digg med sjokolade fondue


Skål!
Etter litt gratis skulder- og nakke-massasje dro vi til MBK, et mer lokalt kjøpesenter som selger alt av nesten ekte vesker og klær og sko! Noen små innkjøp ble det der også!

Papaya salat må prøves!

I'm in heaven!

Vi rakk akkurat hjemom med posene våres før det bar ut igjen til kveldens restaurant "OPUS - the Italian Wine Bar and Restaurant". Et liten strek i regninga at det ikke ble servert alkohol i Bangkok etter klokken seks på lørdag pga valg! Er det mulig! Snakk om å ha maks uflaks når man først er på jentetur! Vi gjorde det beste ut av det og satt der og skålte med cola og vann! Jiihaaa. Vi var forberedt, så hadde handlet inn noen flasker på rommet til senere på kvelden:) Fantastisk god mat, både tapastallerken til forrett og pasta rettene og biffen vi hadde til hvoderett. Ingen orket dessert.

Brokade interiør i taxien, lekkert!

Fint spill i hotell lobbyen

Et tempel vi kjørte forbi

slitne og sultne

Anbefales

Maria koser seg med brød-stenger

Skål med vann

Tapas starter til deling

Nydelig mat
 Planen var så å fra videre til weekend market for å kjøpe hver vår buddah figur (big size) og kunst. Litt dårlig research fra vår side gjorde at vi ikke fikk dratt dit da det stengte klokken seks:( taxi-sjåføren slapp oss av på Katong Night market i steden, som var passe lugubert og dårlig, med en salig blanding av fake-vesker og strippeklubber. Vi kom oss kjapt derifra og dro hjem!

Say no more, på tide å dra hjem

Etter en fotosession med like kjoler (Maria og jeg hermet etter Kristin sin kjole og kjøpte maken) tok vi alle på oss hver vår morgenkåpe og satt og skreavlet mens vi koste oss med litt mer selvinnkjøpte bobler. Vi ringte room service siden vi manglet nok vinglass, og da kom de likesågot inn på rommet med 4 glass og en flaske sprudel, on the house! Jeg sier det igjen, dette "suite-livet" kan jeg raskt vende meg til:)

Foto session av champagne fruene

"bored"

kiss

On the house!

skravlings i slåbrokken

Tidlig i seng og tidlig opp, Frokost klokken halv no og rett opp for å slikke sol et par timer ved bassenget. Så gikk det slag i slag med pakking, utsjekking, taxi til flyplassen, laaanggeeee køer for innsjekking, passkonrtoll osv osv (ikke helt som Changi!) før vi satte oss på flyet. Jeg sovnet nesten før vi tok av og slappet godt av hele flyturen.
Maria får oss til å prøve rare frukter vi aldri har hørt om

En lett blanding til frokost


Jenta i lyset


Bangkok International Airport

Bangkok International Airport

Bangkok International Airport
Bangkok International Airport

Takk for en fin fin tur jenter!

En kjempefin tur med søte morsomme omtenksomme og interessante jenter! Shopping, skravling, avslapping, spising og drikking. Dette var deilig og jeg har fått ladet batteriene for en god stund!

Klokken sju var jeg hjemme og rakk akkurat litt kos med Lucia før hun var i seng, dele ut gaver til de som fortsatt var oppe, få guttene i seng, før utpakking, sushi og Idol sammen med Herman og Alexander.
Som alltid stemmer "borte bra, men hjemme best":)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar