fredag 1. mars 2013

Furious Friday

Dagen startet tidlig idag, ikke fordi noen barn våknet tidlig nei det var Jorid som skulle rekke taxien til flyplassen klokken 06:00 og flyet videre til Bangkok. Mulig gutter og jenter er forskjellige på hvordan vi pakker og organiserer oss kvelden før vi skal reise, men for meg fortonet Jorids sin avreise seg som om hun ikke hadde pakket en ting kvelden i forveien og at hun måtte åpne og lukke glidelåsen på kofferten for hver ting hun skulle pakke og at alt måtte skje i flombelysning på soverommet. Mulig alt føles slik klokken 05:30 på morgenen.
Når stillheten igjen hadde senket seg og det var en time ro igjen før uroen startet på nytt lå man og tenkte på alle de eksistensielle tingene som ofte dukker opp tidlig på morgenen, slik som "hvorfor i svarte får jeg ikke sove igjen".
Rett før frokost landet det 2 stk kakaduer i et av trærne utenfor, vi fikk knipset noen bilder mens de gomset i seg blomster.

Kakaduer, det er 2 av de i treet
En sjelden frokost hvor jeg fikk anledning til å sitte ved bordet mens barna spiste, veldig koselig. Hele gjengen gikk ned til bussen når gutta skulle reise, Lucia klatremus synes det er moro å klatre opp der hun kan og er helt sikker på at mamma eller pappa tar henne imot når hun tusler utfor kanten igjen.

Lucia klapper, nyyyydelige jenta til pappa

Gutta venter på bussen, Lucia klatrer opp og tusler utfor vel vitende om at pappa hiver seg rundt og får tatt henne imot
Første dag på jobb på lenge uten noen møter på verftet så jeg bruker anledningen til å vise Rafael rundt på verftet. Rafael er fra KM sitt Brazil kontor og skal følge drillskipene fra verftet når de ankommer Brazil en gang mot slutten av året.

1103 Regina Allen (også kalt veltepetter)

1101 West Tucana

1105 West Linus

Rafael foran rorstammen på det som skal bli 3068 NS Guarapari, det første drillskipet
Jeg måtte reise litt tidligere fra jobb for å plukke opp gutta etter skolen, rakk innom 2 butikker for å sikre pølser og lompe til middag.
Hermann kom hjem fra Sissel på Marina Collection akkurat samtidig som oss andre.
Han hadde hatt en slitsom dag med trening på trenings rommet, svømming i bassenget og soling med en liten lur, han sa han var litt sliten og jeg kunne ikke annet enn å la være å synes synd på han :-)
Pølsene gikk ned på høykant, alle liker pølser, selv Lucia klarte å spise en halv pølse etter grøten sin.

Entusiastiske Emrik, eeeeelsker bilder


Pølser og melk en gammel Norsk tradisjon

Innrømmer at det så bedre ut i virkeligheten enn det gjorde på bildet

Master of Illusions, 2 korte pølser ser ut som 1 lang, selv ikke de minste barna lot seg lure

Kamera takk, vil ha
Lucia bikket over ved syv tiden, Emrik halv åtte og Vince klokken åtte, Vincent klarte å drøye det noen minutter ekstra da han mente han hadde fått tegnelekse av læreren og at den MÅTTE utføres på fredag. På spørsmål om hvordan læreren kunne vite om han gjorde dette på fredag, lørdag eller søndag svarte han meget unnvikende.
Når barna var i seng var det bare de 2 ungdommene igjen og vi kikket på the fast and the furious 5 (eller Fast Five) på TVn før vi også kastet inn håndkleet.
Har fått melding fra Jorid at de har det, etter forholdene bra i Bangkok, det er nemlig valg og stengt alkoholsalg fra imorgen, tror planen er å kjøre på for 2 dager idag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar