fredag 8. mars 2013

Snipp snapp snute

Snipp snapp snute, da var Hermann sitt Singapore-eventyr ute! To uker har rast avgårde og plutselig stod han her med bagasjen pakket og klar for avreise. Håper Hermann har hatt en fin ferie, selv om han noen dager har måttet pine seg gjennom barseltreff, lange turer rundt alt for store vann og skravlete dame-lunsjer. Han har hvertfall lidd i det stille, for ikke en klage har kommet ut av hans munn.

Vi har iallefall storkost oss med Hermann på besøk. En kjekkere, høfligere, mer hjelpsom og veloppdragen 14-åring skal man lete lenge etter. Det har vært masse tid til hverdagslig kos, lek, bading og barneTV for Hermann og barna. Han er jo nesten som en reserve-storebror for dem. Og Alexander og jeg har fått en forsmak på hvordan det vil bli å ha en tenåring i hus sju-åtte år frem i tid:)

Gutta fikk tid til litt play station i ettermiddag


Pakket og klar og ved godt mot


Litt trist, men aller mest tror jeg Hermann
gleder seg veldig til å komme hjem!


I heisen, på vei til Changi airpiort
Sjekket inn
Etter innsjekkingen ble Hermann hentet av en representant fra flyselskapet, som følger han frem til flyet


God tur hjem Hermann. Håper du har kost deg like mye som vi har. Gleder oss til å se deg til sommeren!

Neste besøk lar ikke vente lenge på seg, for "as we speak" sitter min aller eldste og kjære venninne Tonje på flyet ned hit sammen med datteren Juliane på 5 år. De skal hentes på Changi imorgen ettermiddag og blir en kort uke! God tur ønskes Tonje og Juliane, vi gleder oss til å ta dere imot og vise dere vårt Singapore.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar