mandag 4. mars 2013

Vår-ruller

I dag pisket jeg Hermann opp klokken åtte, for at han skulle bli med meg og de andre sporty damen å gå rundt Mc Ritchie. Det må da være alle 14 år gamle gutters store drøm å få være med oss på en varm og svett skravlings rundt et vann og litt i jungelen et par timers tid!?
Hermann holdt motet oppe og var i godt humør, selv om han var litt sliten og sulten resten av dagen! Heldigvis var det litt action da vi så både øgle (ca 50 cm) og apekatter.

Hermann, Eirin, Anne Helene, Anne Marit, Christine og Wenche

Øgle, som får damene til å hyle

søt liten ape-unge

i godt driv

snart fremme

svett ung herremann


Smiil
Vi reiste hjem, tok en dusj  og hentet Eva og Lucia. Som alltid er det storhandling for hele uken på Giant på mandager. Vet ikke hvordan vi skulle klart oss uten Hermann, for i dag handlet vi ekstra masse, siden jeg har invitert til jente-bursdags-feiring imorgen!

Veldig gode venner nå! Selv om Lucia var litt klegg på
mamsen etter at jeg hadde vært borte en hel helg!

Hermann og jeg lå en time ved bassenget og døset mens Lucia sov og før guttene kom hjem fra skolen. Deretter var det som vanlig snacking, leksing og leking før middag, som Hermann hadde bestilt: våruller!
to sulten ulver, en liten og en litt større

Nå skal vokaler i ord lokaliseres

disse ulvene er umettelige

Endelig! Eva sine hjemmelagde våruller!
Gutta glemte helt bort barneTV i dag, så gøy hadde de det i dusjen! Ikke ofte deet skjer. De tøyset og de lo og Emrik gråt ikke en gang når han fikk vann i øynene.

Double trouble

vann sprut

kommer vannet ned igjen?

Ja, det gjorde det!

To gode venner tullet inn i hvert sitt håndklede
Dette bildet er snart 2 år gammelt!
Hermann og Alexander gikk en runde rundt på Sentosa + litt styrketrening og et bad i bassenget. Halv ti takket Hermann for seg og sa god natt. Uvant til han å være, men han var nok sliten etter mye gåing i dag!
Jeg bakte to kaker og blogget denne kvelden. God natt fra Singapore!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar