mandag 15. april 2013

Little India & hei Rini!

I dag har vært en travel dag! Etter å ha sendt alle tre guttene avgårde på jobb og skole/barnehage, skulle mamsen på foto-ekskusjon i Little India. Det er et hett sted med mye rare lukter og farger. Jeg går på et fotokurs hos den franske fotografen Karine Moge, som lærer oss å bruke speilrefleks-kameraet litt mer avansert enn bare auto-funksjonen. Akkurat nå er jeg på et sted hvor all inputen er litt mer forvirrende enn forklarende, men regner med at det bil gå opp noen lys i løpet av de neste ukene, slik at jeg blir en kløpper på ISO, Aperture og Shutter speed.

Monica, Nina, Sissel, Karine, Hege og Cecilie

Hege, Maria og Wenche i dyp konsentrasjon

Kjøttøks i fart - shutter speed !?#!?

trapp

fisk

handle middag

Valgets kvaler

Grønne grønnsaker


fulg i fart

fargerikt

nesten Kardemommeby


Portrett av Monica
lav F verdi for å få duset bakgrunn ?!#?!
Deretter dro jeg rett til Giant på Vivo City hvor Eva og Lucia var godt i gang med ukens storhandel! På fredag er det jo duket for feiring av den store 4-åringen våres, så det er litt av hvert som skal i hus!

Ikke helt heldig bilde av Lucia på karusell, men søt alikevel

Full handlekurv ja!


Etter restemiddag, lek, dusj og barneTV fikk vi besøk av Rini, en indonesisk maid som leter etter en norsk familie som hun kan bli med til Norge og jobbe som au pair for i to år! Vi har fått henne anbefalt av noen norske her nede. Hun har jobbet i Singapore i 12 år, er 28 år og uten barn og har gode referanser. Håpet er at hun kommer og bor hos/ jobber for oss fra høsten av.

Koselig å treffe Rini

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar