fredag 5. april 2013

Vietnam Dag 5


Siste dagen før hjemreise i morgen.
09:00 er det påskeeggjakt hvor det er gjemt ut 70 påskeegg i hagen på hotellet, barna blir delt inn i 3 grupper med en lagleder på hvert lag som går med kurven til eggene. Alle barna løper rundt og leter etter egg som de putter i kurven til sin lagleder.
Laget til gutta kom på delt førsteplass så da måtte det avgjøres med gode gamle stein, saks, papir hvorpå guttas lag kom seirende ut. Det var godterier i premie og en is til hver etterpå.

Veldig mannlig Emrik

Påskeeggjakt

Snill påskehare

Mannevond påskehare

Lucia og Jorid er også med

Det deles inn i lag

Og så er det ut i hagen på jakt etter påskeegg

Lucia er stolt etter å ha funnet et egg

Seierherrene

Etter skattejakten gikk vi en tur til resorten «Sunrise» hvor Trine, Thomas, Anna og Theo bor, vi måtte innom en annen resort på veien som vi trodde var den rette så vi var passe kokte innen vi kom frem og fikk senket oss i bassenget.
Veldig hyggelig formiddag og lunch med familien Bakke før vi reiste tilbake hvor Lucia fikk sove og gutta gikk ned på kids club en times tid. Det var veldig deilig med en times ro på rommet for mor og far.
Sunrise Resort, ny og fresh

Gladlaks

Barnebordet

Deep Fried Red Snapper, yummy

Voksenbordet

Jeg tar bilde bak

Jorid tar bilde foran 

Vi reiste inn til Hoi An for å spise middag og kikke etter en jakke til Vincent, vi hadde hørt det var veldig billige North Face jakker å få tak i, men usikre på kvaliteten valgte vi å vente med innkjøp.
Vi kjøpte imidlertid inn 19 filmer til store og små i familien i en lokal butikk, spennende å se kvaliteten på de filmene.
Tripp, Tresko, Trapp

Caps ala Vietnam

Tøff type

Det er noe med dette blikket :-)

Middag på Mango Rooms

Veldig bra mat

Emrik tar bilde av Jorid i taxien på vei hjem, vi hadde et titalls bilder fra bilen som gutta hadde tatt

Vel tilbake på hotellet etter å ha avtalt henting med taxi til flyplassen i morgen er det dusjing på barna før Lucia legges og guttene får se helt ferdig «Shark Tale». Lucia har et sår under den ene stortåa som vi renset og smurte inn i dag, det var ikke uten hyl og skrik, vi får kanskje ta henne til legen når vi kommer hjem til Singapore.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar