fredag 5. april 2013

Vietnam Dag 6, Hjemreise

Hjemreisedag i Vietnam, vi fikk utsjekk på ett rom klokken 12:00 og på det andre klokken 14:30. Taxi til flyplassen var bestemt klokken 15:30
Vi rakk en tur til bassenget etter frokost før utsjekk av første rommet.

Moro med vann

Badeengler

Nyter siste dag med bassengliv

Emrik er blitt mye tøffere i vannet, nå dykker han litt av hodet under for å kikke

Bølger er moro, en stor er på vei, vi (Jeg og Vincent) dykker under

Og kommer opp på andre siden

Litt spilling i skyggen

Thomas freste forbi i leid vannscooter
 Gutta fikk kost seg litt på Kids Club, tror de hadde fått nok av varme og basseng og synes det var deilig å tegne litt og se en film i kjølige lokaler.
Gutta kjøler seg ned på Kids Club, tror de var ferdige med sol og bading
 Mens gutta var på Kids Club, pakket vi andre ut av det ene rommet og inn på det andre før vi tok oss en siste tur ned til bassenget.

Miss Saigon

Hanekam ala Alex

Torpedokasting på sin far
Så var det utsjekk på siste rom og vi ventet den siste timen til taxien kom i Game room på hotellet, der er det 2 biljardbord og PCer i aircon rom :-)
Jorid ville gjerne ha med seg noen marmoregg hjem, det er et fjell i Hoi An som heter marble mountain hvor de henter ut, riktig, marmor. Vi kjørte innom en av utsalgene på vei til flyplassen og Jorid fikk endelig sine superkjekke steinegg.

Gutta prøver hattene som lå på rommet

Vi stoppet innom et marmorutsalg, Bhuddaen er 3m høy
 På flyplassen var det passe kaos ved Silkair sin innsjekking, utrolig dårlig organisert i forhold til det vi er vant til fra Changi, Singapore. Vi kom oss omsider gjennom alt og traff familien Bakke ved gaten for en prat.
Turen hjem gikk over all forventning, det var langt over Lucia sin leggetid og jeg tror hun var passe sliten. Hun satt hvertfall ganske så stille på fangene våre og det var veldig uvanlig å ha en liten jente man kunne kose med på fanget.
Jorid på flyplassen med 2 av de supernyttige marmor eggene hun kjøpte

Innsjekking med lang KØ og sure Asiater som sniker i køen

Gladlaks Emrik, NOT

Lucia får seg en fruktboost

Til og med papiret er Economy :-)

Superdad

Lucia var helt utslått under 2 timer av flyreisen, hun satt ganske stille
Hjemme i Singapore ventet bilen vår der vi satt den og vi raste hjemover til Seascape, en strøken leilighet ventet oss med en blid Eva som hadde hatt "ferie" i nesten en uke.
Veldig deilig å komme hjem til faste rutiner og alle tingene våre, men det har vært en fantastisk fin ferie som anbefales.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar