lørdag 25. mai 2013

Onsdag

Onsdag morgen dro mamma og jeg, sammen med Anne Helene og Hanne til Mc Ritchie og gikk Tree-top-walk. Det er en 7 km lang runde i skogen/jungelen med en sinnsyk smal og høy hengebru oppe i tre-toppene. Vi kom oss svette, men helskinnet igjennom!

Tur oppe blandt tre-toppene

Hanne, mamma og Anne Helene


Vel hjemme, dro vi til bydelen Tiong Bahru. Det ble bygget i 1930 og en av de eldste bydelene i Singapore. Her er det et bakeri som er veldig populært, så der måtte vi jo spise lunsj. Ellers tuslet vi gatelangs (ikke så mange steder man kan gjøre det her i Singapore), men det var mest juggel og jall der vi var, så vi ble ikke så alt for lenge.

Jentene på tur
Lucia vil smake

Kjærstepar i gamle da'r
Moffa elsker sin kaffe, eller kaffi som mormor ville ha sagt:)
Storsjarmør som har lært seg å si HEI

Utenfor bakeriet

Vi triller litt rundtSånn kan man også sove formiddagsluren sin

Vi tok heller turen opp til Dempsey Hill hvor det er masse antikvitets-sjapper. Masse fint og jeg får jo helt blod på tann, nå som jeg vet vi snart skal hjem:)

Disse to marmor løvene ble med oss hjem

Lucia koser med mormor

Denne bilen skulle jeg gjerne hatt på 17.mai!
Heia Norge

På kvelden hadde vi overraskelses-party for vår kjære boot-camp trener, som pisker oss rundt helt gratis to  ganger i uka. Christine flytter med familien til Perth til sommeren og kommer til å bli dypt savnet, ikke bare som vår trener men også fordi hun har blitt en god venninne med alltid godt humør. Hun ble strålende glad for overraskelsen og gavene. Vi hadde en hyggelig kveld med deilig mat og god vin!

Vertinne Maria med vietnamesiske vårruller

Anne Marit og Karine

Karine, Christine og Sissel

Bon Apetit

En rørt Christine

Gruppebilde


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar