søndag 26. mai 2013

Søndag - Hello & Goodbye

Først noen bilder av en magisk lørdags kveld, med fullmåne som lyste opp som solen.

Vakkert

Mormor og moffa

Et cruise-skip i det fjerne

En flytende lys-fontene!?

Søndag og siste dagen med mormor og moffa her i Singapore!
Etter en kjapp frokost dro vi til Marina Bay Sands og møtte min venninne og kollega Camilla (som er her på jobb-reise) utenfor Art & Science Museum ved Marina Bay Sands. Vi gikk/trillet/sparkesyklet en svett tur rundt havnebassenget (Ååååh, som vi gleder oss til kjølige, norske søndags-turer nå:)).

HELLO Camilla!

Gruppebilde tatt av en hjelpsom forbigående

IS!?

Yum Yum

Camilla og Vincent speider etter fisker

Kos med Moffis

Jentene i farta

High Five
Etter en is kjørte vi hjem og spiste lunsj der. Det begynte å regne og tordne og lyne noe voldsomt, og mens  Lucia sov sin første og eneste lur for dagen, mormor og moffa tok seg en hvil og guttene spilte på iPdaen satt Camille og jeg på terassen og skravlet hull i hodene på hverandre. Lenge siden sist!!

Vi prøvde lykke igjen til middag og dro til Malaysian Food Street ved  Universal Studios. Heldigvis var det ikke like folksomt som på fredag, og vi fikk spist litt av hvert av Malaysiske spesialiteter.

Dinner is served
Ellers var det hjem og slappe av før Camilla dro til hotellet. Ser henne til tirsdag igjen, så det blir koselig.
Mormor og moffa takket for denne gang og satte seg i taxi til Changi. Nok en gang har vi hatt strålende fine uker med de, og selv om det er trist at de drar, er det ikke like trist som tidligere, for nå er det jo bare 4 uker til vi reiser etter og kommer hjem for godt:)

Ha-det kos
Sees om 4 uker og 2 dager: og seks timer)

Å ha mormor og moffa på besøk er det nærmeste vi kan komme ferie. Det er faktisk mer ferie enn å være på ferie:) De ordner og fixer med barna, leker, mater, legger, vasker, dusjer, skifter bleier osv osv.
Takk for denne gang kjære dere fineste fine! God tur hjem, så sees vi veldig veldig snart:)

Vincent fikk følge mormor og moffa til taxien...
...og hjelper til med å få kofferten i bagasjerommet

Takk for denne gang! God tur hjem
Da var siste besøket reist, og huset er tomt og stille! Raskt regnet har vi hatt minst 15 besøk i løpet av våre 20 mnd her! Ikke verst det!!! Og selv om det høres slitsomt ut, er det ikke det. Mye takket være Eva, som tar seg av vasking og matlaging og skifte på senger osv osv:)
Det har bare vært utrolig koselig med hvert eneste et besøk. Vi er så takknemlige for alle som har tatt seg tid og råd til å komme og besøke oss og oppleve litt av det som har vært vårt liv og vår hverdag denne tiden.

Tirsdag morgen kommer paps hjem igjen fra sin Afrika-tur. Guttene har to uker igjen på skolen, så venter to uker med skole-fri, pakking og de siste forberedelser før containeren shippes og vi flyr hjem!
Nå skal jeg ta meg et glass vin og lese norske blader som snille Camilla hadde med til meg!

1 kommentar:

  1. Veldig koselig å se deg her nede :)

    Camilla

    SvarSlett