onsdag 5. juni 2013

Andre farvel

I dag var det dags for vårt andre farvel. Vegard og Cecilie fikk fremskyndet hjemreisen sin med en del uker og nå i kveld setter de seg på flyet til Norge for godt. Leiligheten deres er tømt og containeren pakket. De gleder seg stort til å komme hjem til huset og pusen og familie og venner og vi gleder oss selvsagt med dem, men litt rart er det at de drar før oss. Heldigvis kommer vi etter om 2 uker og 5 dager:)


Eva holder gledelig Steffen mens vi spiser middag.

Det ble avskjedsmiddag hos oss med hvit pizza etter Cecilie sitt ønske. Vi rakk bittelitt kos med Steffen før Alex kjørte de (og deres 5 kofferter) i øs-pøs regn, torden og lyn til Changi!

Fine familien Sæterlid

Kjære Vegard og Cecilie!
Dere er det nærmeste vi har kommet familie her nede. Dere er alltid utrolig hjelpsomme og har stilt opp med det ene og det andre! Og ikke minst har dere fra dag nr 1 vært fantastiske mot barna våres, som alle tre forguder dere! Takk for alle gode minner, latter og morro og hjelp! Vi ønsker dere en god og trygg tur hjem og ønsker dere alle tre alt godt! Heldigvis er det ikke langt mellom Hokksund og Kongsberg, så vi sees jo om ikke lenge! Klemmer fra oss


Sæterlidene poserer "Singapore Style"!
God tur hjem kjære dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar