lørdag 15. juni 2013

By-tur

Torsdag kveld hadde Hege invitert til chamapgne og biff-salat på hennes fantastiske tak-terasse for å feire at hun var ferdig med eksamen. Etter et par glass og helt nydelig mat der, tok vi taxi ned til Arab Street/haji Lane for en tur ut på byen! Der var det liv, rei rei! Og Hege, Christine og jeg trakk vel snitt-alderen rimelig opp vil jeg si:)

My favorite!

Flinke studenten, endelig ferdig med eksamen!


Hege hadde lenge drømt om å røyke vann-pipe eller "Sheesha-pipe" som det kalles i Egypt. Vi valgte smak av eple etter anbefaling fra en 16-åring. Det smakte heller søtt og kvalmendes og var igrunn ikke å anbefale. Ingen av oss merket noe som helst, men usikre på om vi skal merke noe heller! Dette er jo fult lovlig og tenårnger gjør det jo, men uansett, morsomt å ha prøvd og kunne krysse av nok en ting på lista!

Christine:)
Vi tok en is-te mens vi ventet på pipa, da de ikke hadde alkohol-servering der

Hege venter spent


Mams også!
Christine førstemann ut

Hege tar et blås
Mams også
OG det falt ikke veldig i smak. Skjønner ikke helt hva poenget med dette var,
men alle rundt oss satt med hver sin pipe og delte med venner eller kjæreste!


Check - been there, done that!


Vi fortsatte til en utrolig søt og liten bar som heter Bar Stories i Haji Lane, hvor drinkene blir skreddersydd hver kunde utifra smaker og frukter og krydder man liker! Hjemme til kl ett, og en fin første, og siste, bytur i Singapore unnagjort.

Min drink var "on fire"

Smakte slettes ikke verst!

Skål!

En fin kveld med søte damer
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar