søndag 16. juni 2013

Dagen derpå

Helt om natten, ikke veldig helt dagen etter må jeg innrømme! (hvertfall ikke jeg) Dagen begynner jo klokken 07:00 alltid hos oss, uavhengig av når vi kom oss i seng kvelden før. Barna er lite hensynsfulle sånn:) En rimelig slapp morgen og formiddag må jeg innrømme. Vi kom oss faktisk ikke ut av huset for halv to i dag! Det er vel ny rekord!

Vi dro til Marina Barrage, et slags park-anlegg som er laget som en spiral. På toppen er det en stor gress-plen hvor mange flyr drager. Det var et utrolig kult sted, lite folk og alt for varmt (38 varmegrader her i dag!) Enda et "been there- done that", ikke mye igjen på lista nå og det passer jo bra, siden det kun er 8 dager til hjemreisen!

Marina Barrage tatt fra luften (ikke av meg, lånt på internettet)
På vei oppover

Drikkepause


To varme gutter

Litt fotball på toppen

Fin utsikt

"Se der" sier Lucia og ser på alle dragene i lufta

HeissenSveissene

Emrik har fått ny rosa Hello Kitty hatt...

...og Lucia har fått ny Spiderman caps

Vi måtte søke ly i skyggen


BabyCool
Sånn ser det ut innenfra

Vi dro innom Elisabeth og Jostein på vei hjem for å ta farvel. De flytter til Norge på tirsdag etter 3 år i sjømannskirken i Singapore! Men vi sier "sees i Norge" for de skal bosette seg på Tyristrand og har nær familie i Kongsberg.

Vincent sier hadet til Elisabeth og Jakob
Ellers en rolig ettermiddag og kveld. Vi setter nå inn enda et gir når det gjelder pakking. På fredag kommer flyttebyrået og det er mange skuffer og skap som skal gjennomgås før den tid! Her teller både store og små ned dagene og guttene spør hver dag om det er i dag vi skal flytte hjem til Norge. Merker at det kommer fler sommerfugler i magen for hver dag som går nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar