tirsdag 4. juni 2013

Emrik's End-of-year-party

Tirsdag var det duket for Emrik sitt End-of-year-party. Foreldrene var først invitert til konsert i musikk-rommet før det var fest i klasserommet til Koalas med mat, kaker, godteri, taler, gaver og ballonger!

Det er fantastisk å se hvor langt den lille store gutten vår har kommet dette året på OFS. For et år siden var det avslutning for klassen hans på White Lodge (hans gamle barnehage) og da stod han helt stum og utrykksløs bakerst i klasserommet da de andre stod og sang. Nå derimot smiler og synger og danser og vinker han,. Det er helt tydelig at han stortrives både med klassekamerater og de flotte lærerne. Han har blitt så mye mer trygg og sosial og utadvent dette året og en av lærerne visket til meg at hun var ekstra svak for Emrik, noe jeg absolutt kan relatere med til!

Hele klassen samlet, klar for å synge og danse for foreldrene

Emrik'en vår


Skjerf-sang/dans var morro

Og bamse-sangen var fin


Litt trist å ta farvel med Ms Christmin, Ms SooMin og Ms Rahima. De har vært fantastiske lærere og de barna som får de til neste år er heldige! Selv om OFS kan virke både stor og overveldende og uoversiktlig og gammel har vi ikke annet enn lovord å si om den skolen! Vi føler at begge våre gutter har blitt sett, fulgt opp og vært i de beste hender!
Også litt trist å ta farvel med klassekameratene til Emrik, men vi har avtalt flere playdates de neste ukene, så får sett de nærmeste før vi flytter.

Mams hadde bakt blå vanilje cup cakes

Emrik'en vår

Mc Christmin holder tale

En glad og fornøyd gutt.
Veldig stas at både mamma og pappa var tilstede!

Aleksander smiler bestandig:)

Bestevenner: Aleksander og Emrik

Bestevenner: Aleksander, Didrik og Emrik

The man with the hat and the boy with the juice

Emrik nektet å bli tatt bilde av sammen med lærerne sine,
selv om de lokket med klistremerke,
så da måtte mams også være med på bildet
sammen med Ms Rahima, Ms Christmin og Ms Soomin

Paps fikk låne capsen til Emrik og ser ut som en truck-driver

En koselig dag og for Emrik og det var ekstra stas å få være med pappa på jobben etterpå og få masse oppmerksomhet, juice og bamser og angry-birds plaster og mere til av de tussete damene som svirret rundt han! Tydeligvis en populær liten herremann!

Ferdig på skolen (kl 12:00!) og på vei til jobben til paps

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar