tirsdag 4. juni 2013

Ettermiddag på stranden

I dag var vi "ville og gale" og syklet bort til stranden etter middag for litt lek og bading. Det er jo helt utrolig at vi ikke har gjort dette før, for det var en deilig ettermiddags-syssel. Men det henger jo sammen med at paps som regel ikke er hjemme før kl seks og da går det slag i slag med middag, kveldsstell, kveldsmat og barne-TV.

Lucia sin nye hvile-stilling!?


Det tar ca 10 minutter på sykkelen i rolig tempo så er vi fremme på Tanjong Beach, den fineste stranda på Sentosa spør du meg, med både gressplen og sandstrand. 


Alle koser seg en stundd!
Emrik fikk et lettere hysterisk anfall da han plukket opp en stor stein i vannet som viste seg å være en ganske stor sprell levende krabbe. Jeg skvatt og skrek da jeg så "stenen" hans rørte på seg, og da han skjønte det var en krabbe, så hylte han og løp opp på land og nektet å bade igjen.
Han har jo ikke akkurat vært veldig ivrig på å bade i sjøen tidligere heller og har vært livredd for fisk og hai og gud vet hva, men det har roet seg litt i det siste, frem til nå!
Om vi drar til stranden igjen blir det vel til at Emrik og Lucia sitter på land. Lucia liker ikke å få sand mellom tærne eller på hendene, så hun står som regel på et ben som en flamingo for å ha minst mulig kontaktflate med sanda. Jada, godt vi skal flytte til innlandet, spørs om vi ikke må lage oss et basseng i hagen, for der er de ivrige alle tre!

Gress og strand og vann og palmesus

Emrik må øve litt på balanse-sykkelen sin igjen.
For et år siden var han så god, men etter å kun har brukt sparkesykkel i et år
har han mistet balansen bokstavlig talt.
Nå må det trenes, så han kan begynne å sykle på stor sykket til sommeren!

Vincent syntes det er aller mest gøy å kaste rugby-ball med papsen

Disse to begynner å bli så gode venner...

...selv når Lucia stjeler både skoa og hjelmen til Emrik:)

Guttene dusjet litt i sprederen til en av nabohusene på vei hjem
Vel hjemme ventet Eva med nybakte skinke- og spinat snurrer til kveldsmat. Er egentlig ment til Vincent sitt End-of-year Disco Party imorgen, men vi fikk lov til å prøvesmake litt alle mann!

En sikker vinner, alltid!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar