mandag 3. juni 2013

Første Farvel

OFS (skolen til barna) tar sommerferie til fredag (7.juni) og da er det veldig mange som setter kursen hjemover til Norge (eller Sverige) for sommerferie. Vi som skal flytte hjem for godt, drar gjerne litt senere og derfor er det mange som faktisk reiser fra oss og ikke motsatt. Det er nesten litt godt, for når vi reiser 24.juni er Singapore omtrent tømt for kjent-folk og det gjør det lettere å dra. Men, det betyr også at vi har mange "farvel'er"  å ta i løpet av de neste ukene.

Vi har truffet mange koselige mennesker i løpet av tiden vår i Singapore og i dag var det dags for  første farvel! Familien Staltoft har vært et utrolig hygggelig bekjentskap som vi har tilbragt en del tid sammen med, spesielt søndags-utflukter, men også middager og play-dates! Ikke minst har Madde og jeg blitt gode venner siden vi møttes på OFS med hver vår gutt i samme klasse.

Guttene spiller et spill før middag

Det er om å gjøre å slå ned hverandre sine "beans"

avskjeds-dinner-time!

De kom på middag til oss i dag for å si farvel, før de drar på sommerferie til Sverige på fredag! Trist å si farvel til så flotte og hyggelige mennesker, men jeg tror og håper at våre veier vil krysses igjen! Vi viste de Kongsberg-filmen for å lokke de dit når kontrakten deres her er over:) Så får vi se hva som skjer! Ønsker de en riktig god sommer og takker for alle fine stunder og gode minner! Vi sees snart, enten her eller der:)


Kongsberg-filmen ble vist...

Og Lucia satte ny rekord i å sitte stille!

Olivia og Joel er så glade i Lucia og syntes det var trist å ta farvel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar