torsdag 6. juni 2013

Nedtelling

Det er mye som skal telles ned de nærmeste ukene, men nå aller først teller vi ned til det er skoleslutt og sommerferie for guttene. I dag var nest siste dagen og imorgen er den aller siste gor guttene på skole i Singapore! Det skal feires med hjemmekino og popcorn har vi bestemt:)

Vi teller jo også ned til hjemreisen og vel hjemme er det mye som må ordnes før fellesferien: kjøpe bil, bestille kjøkken, planlegge utbygging med snekkeren, snakke med banken, tannlege, barnehagebesøk - you name it! Det blir busy days! Pappa var og tok mål av kjøkkenet vårt her om dagen og vi har startet planleggingen og tegning av det nye!

Ikke noe blir gjort halvveis når moffa er i aksjon!

I dag var Lucia og jeg på morgenplaydate på lekeplassen hos Anna og Kaja! Alltid like koselige det!
Lucia og jeg tok sykkelen fatt og hun syntes det er så stas å ha på hjelm!
Go figure, hun som drar av seg alt annet vi putter på hodet hennes!?

FitFlops, skoa som føttene mine har bodd i i 20 mnd!
Blir rart å gå med sko igjen snart!

Søte Anna

Hyl og latter


Anna og Kaja

På toppen av gynga


Ha-det-suss
Vi fikk tid til ganske mye i ettermiddag. Boklesing med papsen er morro. Vincent har begynt å øve på å lese på norsk nå og det går bra, selv om noen av lydene ikke sitter helt ennå!

Mine tre favorittgutteer
Middagen var ikke spesielt populær hod Emrik. Wok med scampi og ris er jo langt unna potet, som han helst vil ha hele tiden! Men da Vincent tok frem spisepinnene tok han et par biter med ris og saus!

Spisepinner for barn er genialt

Vincent spiste både ris, scampi og brokkoli!

Lucia elsker ris og  spiser aller helst selv!
Vi kjørte bort til gress-sletta etter middag for å leke litt med ball. Men akkurat i det vi gikk ut av bilen begynte det å øs pøs regne! Har gjort det mye på ettermiddagene i det siste! Emrik og jeg satte oss i bilen, paps og vince spilte fotball, mens Lucia stod stille og trodde at hun var kommet i verdens største dusj!
Vincent, paps og Lucia stod ute i regnet
På kvelden etter at barna var lagt dro paps og jeg til Neil Road 21; Qun Zhong Eating House og hadde en romantisk middag for to blandt røde plastbord, røde vegger og flombelysning. Ikke det mest romantiske stedet, men de hadde kald øl og utrolig gode dumplings, særlig de stekte falt i smak! Takk for tips til Christine! Vi tuslet litt rundt i området og dumpet over gaten Duxton Hill som endte opp i en brosteinsbelagt gå-gate! Heller sjeldent her i Singapore, men veldig koselig! Det er jo typisk det at man skal oppdage sånne hyggelige steder rett før man skal hjem:)

Rød vegg, kald øl

digg mat


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar