fredag 21. juni 2013

S I S T E fredag i Singapore

Fredag var en dag vi hadde høye forhåpninger til! I mitt hode skulle flytterbyrået komme og pakke alt de kunne og stable esker og møbler i kontaineren, slik at det kun gjenstod noen få ting til mandag. Men sånn gikk det ikke. De kom 4 timer forsinket, de kom kun 3 stk og de var her kun i 4 timer. De har ikke pakket mer enn maks 1/3 av tingene våres og det råder fullstendig kaos her vi bor 6 mennesker midt oppi det hele!
Men, paps mener jeg må være litt mere positiv så: Det går sikker bra tilslutt! Snart er vi hjemme og alt av slike ting er glemt.

Fikk fikk tid til en runde med Stigespill før frokost

Klare for pakking

Venter bare på flyttefolka

Kina-skapet til mams kom i grevens tid

Love it!

Hazen, som jeg skjønner at mange har sett om på nyhetene, fortsetter og nådde uante høyder fredag formiddag. Luftforurensningsnivået i Singapore er for tredje dag på rad rekordhøyt. Røykteppet som ligger over deler av Malaysia og Singapore kommer av ulovlige branner i regnskogen i Indonesia, for å rydde plass for plantasjer der det skal utvinnes palmeolje. Klokka 12 lokal tid var forurensnings-indeksen, Pollutant Standards Index (PSI), på 401. Det er det høyeste i Singapores historie. Den forrige rekorden var i september 1997, da den lå på 226. Nivået var 400 i en del av Indonesia, der det jobbes med å finne en måte å stoppe brannene på. Et nivå over 300 er regnet som farlig, og myndighetene i Singapore vurderer i sine retningslinjer at en PSI over 400 i mer enn 24 timer kan være livstruende for syke og eldre. - Friske kan også oppleve symptomer som kan påvirke normal aktivitet, skriver myndighetene.


Fredag kl 11:00 - all time high måling

Sikten fra terassen

Dette illustrerer ganske greit hvordan det er i Singapore om dagen

Vi kjenner faktisk litt hodepine og sviing i øya, selv inne i leiligheten. Man er jo rådet til å holde seg inne og ha dører og vinduer lukket, hvilket vi gjør, men alikevel siger det inn og lager dårlig innemiljø også! Nå har vi holdt oss mer eller mindre innendørs i 5 dager og alle begynner å få kort lunte og lite tålmodighet. Er begrenset hva man kan finne på med tre barn og ting halvveis pakket her og der.

Derfor tok Eva og jeg med barna på et innendørs lekeland (Royce Kids Gym) med påfølgende lunsj på McDonalds. Godt å komme seg ut av huset, selv om inneklima er ille uansett hvor du er.Paps ble hjemme og superviset pakkerne og jobbet samtidig med Bloggbok nr 2, ser ut som at bloggen blir til 3 bøker av ca 700 sider! (snakk om produksjon!).

Ball-jenta

Kule hjelmer

Skrekkblandet fryd å skli med storebror

Ghost jump

Litt stor hjelm

Jammen fant de ikke videospill også

Burger er godt

Emrik, Lucia, Eva og Vincent

Slakk spise-stil på Emrik

Vincent går og bestiller og betaler for burger som skal tas med hjem til paps
Bloggbok nr 2 snart ferdigstiltTilbake igjen hadde flyttefolkene gjort sitt mente de, til mamsen sin store frustrasjon. Plutselig klarnet det litt opp ute også med en PSI på "bare" 140, så da tok vi med barna ut en halv time og tok oss et bad.

Guttene aner fred og ingen fare mitt i alt rotet

Så lenge det er noe å se på TV går alt greit

Ikke veldig folksomt ved bassenget

Girl on the run

Doll-face


På kvelden var vi på hyggelig middagsbesøk hos Sissel og Rune! De har akkurat kommet tilbake fra sommerferie i Norge og det var veldig koselig å se de igjen!

Vi tømte barskapet og tok med til Sissel og Rune. Måtte bruke en vogn for å få med alt!

Koselig dekket bord

Rune sier "bon apetit"

Beth og Sissel lager saus
 
Sissel, Georg, Rune, Beth, Ola og Alex

Fine folk!

Da var det på tide å komme seg  hjem

Ut i hazen for å vandre hjem til Seascape
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar