søndag 23. juni 2013

S I S T E søndag i Singapore (SSS)

Vår siste søndag i Singapore var preget av to ting: Bursdagen til paps og flytting. Tradisjonen tro fikk paps sove lenge og ble vekket av frokost  på senga, gaver, lys og kake.
Han ble veldig glad og overrasket da han skjønte at hovedgaven var å kjøre en Lamborghini litt senere på dagen! En total ufornuftig gave, men jeg tenkte at det er nå eller aldri!

Gratulerer med dagen

Alle lysa ble blåst ut på første forsøk

Frokost i senga

Kort fra Vincent

Gaver - nye fargerike sokker

Overrasket: Er det sant?? Skal jeg virkelig kjøre en super-bil?

Vi småpakket litt dagen igjennom og klokka ett kjørte vi ned til Singapore Flyer hvor det var duket for "the ultimate drive". En halv time i en svart Lamborghini skulle jo være drømmen for en mann i sin beste alder, men det var tydeligvis noe feil med bilen og opplevelsen stod ikke til forventningene. Paps klaget og de tilbøy han en nøkkel-ring!?!? Alle som har bodd her nede vet jo at å klage på noe her er UMULIG, kundeservicen er helt utrolig dårlig her om man har en klage. Men paps stod på sitt og ga seg ikke og fikk tilslutt en kortere kjøretur med en rød Ferrari også, som visstnok var helt fantastisk å kjøre! Så alt i alt var bursdagsbarnet fornøyd:)

Lamborghini

Kledelig

Gutta fikk prøve-sitte

Off he goes #1

Off he goes #2

Off he goes #3

Off he goes #4
Mens vi ventet, gikk vi og matet noen fisker. Deterr en liten søt "park" rett under Singapore Flyer.

Fiske-mating

Rosin-spising

kjekk kar

Emrik liker å sitte i vogna til Lucia.
Han vil være stor som Vincent i et øyeblikk og liten som Lucia i et annet
Singapore Flyer, sett under-i-fra

Da var paps klar i den røde Ferrarien

Kledelig den også

Off he goes

Strike a pose

Sertifikat! Ikke alle som kan tikke av på begge boksene!

Vi kom oss hjem og Lucia og mams la seg litt. Jeg, som har verdens beste sovehjerte, har virkelig slitt med å sove denne uken. Våkner midt på natten og tenker på alt som må fixes og ordnes og huskes på. Da hjelper det med en liten hvil på ettermiddagen.

Johan kom en kjapp tur innom for å gi Alex en bursdagsgave og si farvel. Kjempekoselig!

Lucia likte Johan (og motsatt)


Paps tok med barna og spilte litt fortball, mens mams ryddet lekerommet og gjorde det klart for pakkerene som (forhåpentligvis) kommer i morgen!?!?

Ball-gjengen
Vincent tester ut sine nye fotballsko

Mams rydder og lekerommet er klart for morgendagens pakking


Barn i seng, mams og paps spsite en så romantsik middag som er mulig i alt dette rotet, drakk opp siste champisen (så nå er vinskapet tomt) og koste oss med sushi, reker og hummer!

Bursdagsgutten min

Rune og Sissel kom en kjapp tur innom og sa hei! De kommer også innom i morgen for å få siste rest av mat og diverse! Jammen fint for oss at det finnes noen igjen her i Singapore, for det ville vært trist å kaste alt!

Hege og Morten kom innom med litt dessert til bursdagsbarnet og vi hadde en fin avslutning på en fin og litta annerledes bursdag!

Ben & Jerry's til dessert

Fine folk disse Steffensene - de flytter hjem til Kongsberg om 5 uker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar