onsdag 5. juni 2013

Vincent sitt "End-of-year party"

I dag var det Vincent sin tur til å ha klasse-fest eller "End-of-year-party", som de kaller det her! Alle guttene skulle ha med en mat-rett hver. Vincent valgte Eva sine skinke- og spinat snurrer. Alle jentene skulle ha med noe søtt = godteri! Etter en deilig lunsj med smak fra alle verdenshjørner var det tale og gave til læreren Ms O'Brien, etterfulgt av gaver og goodiebags til alle elevene.

Klasse-kaos

Gull-gutten våres med en fortann til på snei!
Snart må takkfeen komme på enda et besøk
Mat-bordet = Gutte-bordet

Dessert-bordet = Jente-bordet
 
Gave-pose til alle

Ms Carmel O'Brien og PrinceVince
Stolt mams og paps med sin unge håpefulle

Vincent har jobbet så hardt dette året, og har lært så utrolig mye. Både når det gjelder lesing, skriving og regning imponerer han både læreren og oss foreldre. Men pga tre klasse-bytter på tre semestre, har han ikke helt funnet seg til rette. Tror det blir litt for mange omrokkeringer til at han har klart å etablere nære vennskap. Han har igrunn ikke helt funnet sin plass i denne klassen, så verken vi eller Vincent syntes det blir så alt for trist at han har siste skoledag til fredag. 

Siden Emrik fikk være med paps på jobb igår, var det Vincent sin tur i dag. Han var rimelig stolt da han fikk forlate klasserommet med sin kule, tattoverte paps, mens de andre ble igjen for å ha gym og matte.

DaddiO & Vince

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar